Isla de Tossa: ultieme ‘quality of life’ door WL Procesmanagement

Aan de kust van Tossa de Mar verrijst Isla de Tossa, een uniek complex van tien geschakelde villa’s dat in alle opzichten bijdraagt aan ‘quality of life’. Het complex ligt op 150 m van het strand, in een ruim opgezet en volledig beschermd terrein van 4.000m2. De huizen hebben een mediterrane stijl die past bij de omgeving en zijn gebouwd in twee typen: Alfa en Beta, Het uiterst comfortabel en moderne interieur biedt alle gemakken aan de toekomstige bewoners.

Ruimte en duurzaam comfort

Elke woning op Isla de Tossa heeft een uniek en sprookjesachtig uitzicht over zee. Met vier slaapkamers, drie badkamers, een lift en een inpandige garage voor twee auto’s, bieden de woningen alle luxe, comfort en ruimte. De afwerking is state-of-the-art met onder andere zonnepanelen, een alarmsysteem en hoogwaardige elektriciteit- en watervoorzieningen.

Faciliteiten

Op het complex bevindt zich exclusief voor de bewoners van de Villa’s een luxe sportgebied met onder meer een buitenzwembad van 10 bij 4,5 meter. Ook aan de kleine bewoners is gedacht met een eigen speeltuin.