Tossa de Mar, de parel van Catalunia

De elegante badplaats Tossa de Mar aan de befaamde Costa Brava draagt niet voor niets de bijnaam Parel van Catalunia. Anders dan het nabijgelegen Lloret de Mar is Tossa de Mar nog echt authentiek Spaans. De gezellige restaurants en aangename terrassen, ver weg van het massatoerisme, ademen kleinschalige klasse. 

Begerenswaardige klasse

Tossa de Mar combineert rust, natuur en schilderachtige locaties met cultuur, ontspanning en volop mogelijkheden voor sportieve inspanning, zoals duiken en biking. Het zeer aangename klimaat, de gunstige ligging, de ongerepte natuur, de kenmerkende sfeer en de uitstekende medische voorzieningen maken van Tossa de Mar een heerlijke plek om permanent of delen van het jaar te wonen. 

Isla de Tossa, ruimte om te leven

  • WLMC,uw complete product- en serviceaanbieder in Tossa de Mar (Cataluña) en directe omgeving, biedt u een uniek project: Isla de Tossa
  • Uniek waardevast project van tien villa’s aan de kust van Tossa de Mar.
  • Twee typen mediterrane woningen met zeer hoogwaardige afwerking en lift.
  • Op loopafstand van het strand en met droomuitzicht over zee.
  • Gemeenschappelijke infrastructuur, zwembad en beveiliging
  • Eigen inpandige parkeerplaatsen.

 

Realiseer uw droom

WLMC heeft meer dan vijftien jaar ervaring met de Spaanse vastgoedmarkt en kan u op verantwoorde wijze helpen uw droom te realiseren: een tweede of permanente woning in Spanje. Neemt u gerust contact op voor vrijblijvende informatie en advies.